Services

Mengukir Talang

Titan Engineering mengedarkan bahan mentah titanium. Di samping itu, kita ingin meningkatkan kuality dan nilai produk kami kepada pelanggan. Titan Engineering berupaya mengeluarkan produk titanium peringkat pertama untuk pengguna. Pengeluaran produk tahap pertama ini boleh membantu pengguna kami mengurangkan masa dalam proses bahan titanium yang selanjutnya.

Idea ini wujud selepas kami perhatikan langkah-langkah pemprosesan pelanggan kami. Tiap-tiap kali, selepas mereka memperolehi bar atau rod titanium, mereka akan memotong tepi-tepi bar atau rod secara talang. Setiap pengguna akan memotongkan bar atau rod mengikut ukuran ataupun bentuk yang mereka perlukan.
Jika pelanggan kami belikan produk yang mengikut ukuran yang ditetapkan, ini boleh menjimatkan masa dan daya upaya mereka untuk memproseskan bahan titanium yang selanjutnya. Selain daripada ini, mereka boleh juga mengurangkan kos produksi and memperbaiki ketangkasan produksi. Titan Engineering boleh menyediakan bar bulat atau rod yang di potong dalam pelbagai saiz talang dari 3.0 mm DIA 300 mm sehingga saiz DIA dengan kedalaman 10.0mm.