Services

Potongan Mengikut Ukuran

Kami percaya yang paling penting kepada para pengguna adalah adanya produk bahan titanium yang menemuhi keperluan mereka tak kira kepingan ataupun strip produk yang mereka boleh beli dari pasaran. Tetapi, ini kemungkin satu hal yang memang sukar. Produk standard strip ataupun kepingan biasanya terlalu besar untuk kegunaan mereka.

Keinginan Titan Engineering yang mahu mempertingkatkan kualiti produk dan perkhidmatan kami, telah mencabarkan kita supaya boleh menghasilkan bahan titanium kepingan atau foil produk mengikut ukuran yang dihendaki. Dengan produk yang ditawarkan ini, pengguna kami boleh mendapatkan manfaat dan mengurangkan kos yang besar kerana mereka tidak perlu membeli terlebih banyak bahan.

Kalau pelanggan boleh berikan maklumat mengenai saiz sebahagian produk lengkap mereka, kami boleh mencadangkan produk bahan titanium yang siap sedia dengan saiz yang paling sesuai ataupun produk ditempah khas yang sesuai untuk mereka. Ini bukan saja akan kurangkan pembaziran bahan mentah dan menjimatkan kos serta memberikan pelanggan kami dengan daya persaingan yang lebih hebat di pasaran.