Loading...

Mengenai Kami

Titan Engineering merupakan stokis dan pengedar global untuk bahan Titanium kilang seperti Titanium rod, bar, plat, kepingan, tiub penukar haba, paip, alat kelengkapan, bolt Titanium, skru, fin tiub dan aloi Inconel kepada pelanggan dari industri seperti industry angkasa lepas, automotif, elektronik, pembuatan ketepatan, kelengkapan, marin, pembinaan kapal, minyak & gas, loji kuasa dan pembinaan.

Kami mempunyai inventori yang besar bar titanium, plat, blok dan gulung atau kepingan. Apabila anda memerlukan produk titanium yang tersendiri, kita akan menggunakan perkhidmatan rakan global strategik kami untuk menyediakan pemprosesan penukaran secara menghasil semula, bergulung dan menggunakan haba.

Kami mempunyai rangkaian global dengan pemain-pemain industri Titanium supaya kita boleh memberikan pelanggan-pelanggan kami dengan produk kualiti yang terbaik dan harga yang berpatutan termasuk penghantaran yang cepat untuk setiap pesanan.  Semua bahan-bahan kami adalah yang terbaik dan disahkan dengan sijil kilang. Kita tidak ada dasar “kuantiti pesanan minimum”.

Sama ada anda perlukan kuantiti kecil atau besar, kami mengalu-alukan peluang untuk memberi cadangan kepada anda.

Pelanggan Utama Kami

Titan Singapura membekalkan bahan titanium dan bahan-bahan yang khusus ke 16 negara di Asia Tenggara termasuk Australia, New Zealand dan Afrika Selatan. Kami berasa bangga dengan pencapaian kami, ketika ini, keluaran kami diedarkan kepada sekurang-kurang 300 pelanggan dalam sector minyak dan gas, sector kimia dan sector marin. Pelanggan-pelanggan kami termasuk: